Recept
« Terug naar recepten
Opgewokte kip met groenten en wilde rijst
PT20M
Opgewokte kip met groenten en wilde rijst
Een heerlijk opgewokte kip met groenten en wilde rijst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Opgewokte kip met groenten en wilde rijst te bereiden
Snij de kippenfilets in blokjes.
Champignons in schijven snijden.
Look fijn snijden.
Ajuin fijn snijden.
Rijst beetgaar koken.
Verwarm de olijfolie en bak de kippenblokjes halfgaar aan, de groenten toevoegen evenzeer de wokblokjes. Als laatste de rucola eronder. Even goed opschudden .
Rijst in de kom de hierboven vermelde ingrediënten er rond en afwerken met rucola.
Champignons in schijven snijden.
Look fijn snijden.
Ajuin fijn snijden.
Rijst beetgaar koken.
Verwarm de olijfolie en bak de kippenblokjes halfgaar aan, de groenten toevoegen evenzeer de wokblokjes. Als laatste de rucola eronder. Even goed opschudden .
Rijst in de kom de hierboven vermelde ingrediënten er rond en afwerken met rucola.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Wokblokjes zoetzuur = kruidenblokjes van het merk Asia
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
maria11 zegt:
maria11 zegt:
derbyke zegt:
Jetje zegt:
Fijn dat je altijd zulke leuke receptjes inzendt.
Waar kan ik die zoet-zure wokblokjes kopen?:)
derbyke zegt:
Taugé of sojascheuten zijn de kiemen van de mungboon. Dit is een kleine groene sojaboon die zijn oorsprong vindt in China.
Sojascheuten moet een fris uiterlijk hebben en de stengels moeten wit van kleur en knapperig zijn.Hoop je hier mee verder te helpen .
Groetjes van ons3 :);):p
derbyke zegt: