Recept
« Terug naar recepten
Orecchioni grig liati (Gegrilde oesterzwammen)
PT45M
Orecchioni grig liati (Gegrilde oesterzwammen)
Een heerlijk orecchioni grig liati (gegrilde oesterzwammen) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Cuisine culinaire Amsterdam
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Orecchioni grig liati (Gegrilde oesterzwammen) te bereiden
Maak de oesterzwammen schoon en laat ze heel.
Verhit een ijzeren grillpan.
Grill de hele oesterzwammen 1 min. op de hoed, draai een kwart slag om ruitjes te krijgen.
Daarna omkeren en ongeveer 1 min. op de steel grillen.
Voor het uitserveren 1 min. in de stoomoven.
DRESSING:
Klop alle ingredienten voor de dressing door elkaar.
KNOFLOOK:
Konfijt de geschilde knoflooktenen in olijfolie 60-70 graden C. gedurende 20 min. Gebruik een temperatuurmeter.
Controleer ze op gaarheid en haal ze uit de olie om doorgaren te voorkomen.
Verhit een ijzeren grillpan.
Grill de hele oesterzwammen 1 min. op de hoed, draai een kwart slag om ruitjes te krijgen.
Daarna omkeren en ongeveer 1 min. op de steel grillen.
Voor het uitserveren 1 min. in de stoomoven.
DRESSING:
Klop alle ingredienten voor de dressing door elkaar.
KNOFLOOK:
Konfijt de geschilde knoflooktenen in olijfolie 60-70 graden C. gedurende 20 min. Gebruik een temperatuurmeter.
Controleer ze op gaarheid en haal ze uit de olie om doorgaren te voorkomen.