KookJij

Orecchioni grig liati (Gegrilde oesterzwammen)

Een heerlijk orecchioni grig liati (gegrilde oesterzwammen) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Cuisine culinaire Amsterdam
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Orecchioni grig liati (Gegrilde oesterzwammen) te bereiden

Maak de oesterzwammen schoon en laat ze heel.
Verhit een ijzeren grillpan.
Grill de hele oesterzwammen 1 min. op de hoed, draai een kwart slag om ruitjes te krijgen.
Daarna omkeren en ongeveer 1 min. op de steel grillen.
Voor het uitserveren 1 min. in de stoomoven.
DRESSING:
Klop alle ingredienten voor de dressing door elkaar.

KNOFLOOK:
Konfijt de geschilde knoflooktenen in olijfolie 60-70 graden C. gedurende 20 min. Gebruik een temperatuurmeter.
Controleer ze op gaarheid en haal ze uit de olie om doorgaren te voorkomen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst