Recept
« Terug naar recepten
Orechiette met kerstomaatjes en ricotta
PT30M
Orechiette met kerstomaatjes en ricotta
Een heerlijk orechiette met kerstomaatjes en ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Orechiette met kerstomaatjes en ricotta te bereiden
Snijd de rode ui in vieren. Verhit de olie in een antiaanbakpan en voeg de ui en de hele tomaatjes toe. Sprenkel de balsamicoazijn, tijm, suiker, zout en peper erover. Doe een deksel op de pan en bak de ui en tomaat 12 min op middelhoog vuur. Keer de partjes ui een keer. Kook intussen de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng de pasta met de rode ui en tomaatjes. Verdeel de ricotta en parmezaanse kaas erover. Sprenkel er nog wat olijfolie over.