Recept
« Terug naar recepten
Ossenhaaspuntjes met zwarte peper
PT50M
Ossenhaaspuntjes met zwarte peper
Een heerlijk ossenhaaspuntjes met zwarte peper recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ossenhaaspuntjes met zwarte peper te bereiden
Meng de ingrediënten voor de marinade en meng met de blokjes vlees.Laat een half uurtje staan.Dep het vlees droog en schroei het snel dicht in hete olie.Haal het uit de pan en laat goed uitlekken.Bak de paprika,rode peper en ui kort in de hete wok.Voeg het vlees toe,samen met de zwarte peper,wat zout,de suiker en de oestersaus.Schep alles meteen goed om.Druk het vlees zachtjes tegen de bodem van de wok.Doe na 30 seconden het bosuitje erbij.Roer even goed door en voeg dan de sherry toe langs de zijkant van de wok,op zo'n manier dat de vlam van het vuur even in de wok slaat.Voeg direct een paar druppeltjes sesamolie toe,roer even om en dien het gerecht meteen op.
Peter zegt: