Recept
« Terug naar recepten
Ossobuco
PT90M
Ossobuco
Een heerlijk ossobuco recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ossobuco te bereiden
Kruid het vlees met peper en zout en wentel het door het bloem.Bak het vlees in de hete olijfolie goudbruin en blus het af met de wijn.Voeg de groenten,tijm,laurier,tomatenpuree en de peterselie toe.Laat alles gedurende een uur zachtjes stoven.
Lekker met een pasta of rijst.
Lekker met een pasta of rijst.