Recept
« Terug naar recepten
Oudekaaspuntjes met abrikozen-druivensalade
PT25M
Oudekaaspuntjes met abrikozen-druivensalade
Een heerlijk oudekaaspuntjes met abrikozen-druivensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oudekaaspuntjes met abrikozen-druivensalade te bereiden
Verwarm de port tot lauw en wel hierin de abrikozen. Verdeel de eikenbladsla, eventueel iets kleiner gescheurd, in plukken over 4 borden of langwerpige schaaltjes.
Bereiden:
Giet de abrikozen af en vang de port op. Leg de abrikozen en druiven op de sla. Klop de port, mosterd, olijfolie, zout, peper en honing tot een dressing. Sprenkel deze over de
salade. Leg de kaaspuntjes met het brood ernaast.
Bereiden:
Giet de abrikozen af en vang de port op. Leg de abrikozen en druiven op de sla. Klop de port, mosterd, olijfolie, zout, peper en honing tot een dressing. Sprenkel deze over de
salade. Leg de kaaspuntjes met het brood ernaast.