Recept
« Terug naar recepten
Oven risotto
PT45M
Oven risotto
Een heerlijk oven risotto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Klaas Kaas
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oven risotto te bereiden
Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui 3 min.
Voeg de ham toe en bak 1 min. mee.
Voeg de rijst toe en bak nog 3 min.
Breng op smaak met peper.
Schep de risottorijst in een ovenschaal en schenk de hele bouillon erbij. Roer door. Bak in ± 35 min gaar.
Kook de tuinerwten in 3 min. beetgaar.
Schep samen met de kaas door de risotto.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de ham toe en bak 1 min. mee.
Voeg de rijst toe en bak nog 3 min.
Breng op smaak met peper.
Schep de risottorijst in een ovenschaal en schenk de hele bouillon erbij. Roer door. Bak in ± 35 min gaar.
Kook de tuinerwten in 3 min. beetgaar.
Schep samen met de kaas door de risotto.
Breng op smaak met peper en zout.