Recept
« Terug naar recepten
Ovenkrieltjes met paddenstoelen
PT45M
Ovenkrieltjes met paddenstoelen
Een heerlijk ovenkrieltjes met paddenstoelen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
champignonidee.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenkrieltjes met paddenstoelen te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Borstel de aardappeltjes schoon.
Halveer de ui en snijd deze in halve ringen.
Doe de aardappeltjes en de uiringen in een ovenschaal, bestrooi de aardappeltjes met grof zeezout en besprenkel met een beetje olijfolie. Doe er de takjes rozemarijn bij.
Borstel de champignons schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier. Verwijder indien nodig de onderkant van de steeltjes van de kastanjechampignons.
Snijd de champignons in grove stukken.
Voeg de champignons na 30 min. toe aan de aardappeltjes. Roer goed om en breng op smaak met peper
Laat nog 15 min. verder garen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gea zegt:
fijnproever zegt: