Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
PT45M
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
Een heerlijk ovenschotel met bietjes en varkensfilet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenschotel met bietjes en varkensfilet te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.Snijd het groen van de bosuitjes in ringetjes en snijd het wit in stukjes.Schep de aardappel,bietjes,appel,varkensfilet en witte stukjes bosui om in de ovenschaal.schenk de bouillon en honing erbij.Breng pittig op smaak met peper.dek de schotel vervolgens af met aluminiumfolie en laat hem in de oven in 30 minuten gaar worden.Bestrooi het gerecht voor het serveren met het groen van de bosui.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
philip zegt:
Helaas heeft dit recept me teleur gesteld.
De structuur is te grof,het vlees droog gekookt,de smaak valt tegen. Een bordje met bietjes aardappeltjes en een gebakken varkenslapje smaakt beter.
Teleurstellend dus ondanks de juiste bereidingswijze.
Wij geven het cijfer 4.:(
Eva zegt:
Beter kun je de filetlapjes lekker bakken!! Dit was een teleurstelling ondanks de juiste bereidingswijze.