Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel met ravioli, mozzarella en spinazie
PT30M
Ovenschotel met ravioli, mozzarella en spinazie
Een heerlijk ovenschotel met ravioli, mozzarella en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
njam
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenschotel met ravioli, mozzarella en spinazie te bereiden
- Snipper de ui en de look fijn en fruit ze aan in een scheutje olijfolie. Voeg vervolgens de spinazie toe en laat slinken. Overgiet het geheel met de tomatenblokjes. Voeg nog het tomatenconcentraat, de blaadjes basilicum, oregano, peper en zout toe. Kook de ravioli beetgaar in gezouten water en giet af. Snijd de mozzarella in blokjes. Meng de ravioli en de helft van de mozzarella onder de tomatensaus en schep in een grote schaal. Bestrooi met de overige helft van de mozzarella en plaats enkele minuten onder de grill tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is.