KookJij

Ovenschotel met ravioli, mozzarella en spinazie

Een heerlijk ovenschotel met ravioli, mozzarella en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: njam
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ovenschotel met ravioli, mozzarella en spinazie te bereiden

  1. Snipper de ui en de look fijn en fruit ze aan in een scheutje olijfolie. Voeg vervolgens de spinazie toe en laat slinken. Overgiet het geheel met de tomatenblokjes. Voeg nog het tomatenconcentraat, de blaadjes basilicum, oregano, peper en zout toe. Kook de ravioli beetgaar in gezouten water en giet af. Snijd de mozzarella in blokjes. Meng de ravioli en de helft van de mozzarella onder de tomatensaus en schep in een grote schaal. Bestrooi met de overige helft van de mozzarella en plaats enkele minuten onder de grill tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin is. 

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst