Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel met schol, courgette en rösti
PT45M
Ovenschotel met schol, courgette en rösti
Een heerlijk ovenschotel met schol, courgette en rösti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jerryke's Cuisine
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenschotel met schol, courgette en rösti te bereiden
Oven voorverwarmen op 225° C.
Vis inwrijven met viskruiden.
Courgette in plakjes snijden.
Bestrooien met Italiaanse keukenkruiden.
Achtereenvolgens in ovenschaal leggen: helft van courgette, helft van vis, 150 g rösti, rest van courgette, rest van vis en rest van rösti.
De koffieroom erover schenken en in midden van oven in ongeveer 30 minuten gaar laten worden.
Vis inwrijven met viskruiden.
Courgette in plakjes snijden.
Bestrooien met Italiaanse keukenkruiden.
Achtereenvolgens in ovenschaal leggen: helft van courgette, helft van vis, 150 g rösti, rest van courgette, rest van vis en rest van rösti.
De koffieroom erover schenken en in midden van oven in ongeveer 30 minuten gaar laten worden.