Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel met tarly en gehakt
PT45M
Ovenschotel met tarly en gehakt
Een heerlijk ovenschotel met tarly en gehakt recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Ovenschotel met tarly en gehakt te bereiden
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika in kleine stukjes. Snijd de prei en de bosui in dunne ringen. Verhit de olie en bak het gehakt rul. Voeg de ui met de knoflook toe en bak ze al omscheppend drie minuten. Voeg de paprika toe en bak hem drie minuten mee. Schep de prei, de doperwten, de paprikapoeder, en peper en zout naar smaak erdoor en bak alles nog vijf minuten.
Kook de tarly in water met zout gaar en giet hem af. Schep de bosui en de currypasta door de tarly. Verdeel het gehaktmengsel over de bodem van een ovenschaal. Schep de tarly erop en bestrooi met de kaas. Laat het gerecht in de oven in ca. vijfentwintig minuten warm worden.
Kook de tarly in water met zout gaar en giet hem af. Schep de bosui en de currypasta door de tarly. Verdeel het gehaktmengsel over de bodem van een ovenschaal. Schep de tarly erop en bestrooi met de kaas. Laat het gerecht in de oven in ca. vijfentwintig minuten warm worden.