Recept
« Terug naar recepten
Ovenschotel van 'vergeten groenten'
PT30M
Ovenschotel van 'vergeten groenten'
Een heerlijk ovenschotel van 'vergeten groenten' recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ovenschotel van 'vergeten groenten' te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de groenten, snijd ze in kleine blokjes en kook ze beetgaar (7 min). Giet ze af en laat ze uitlekken.
Schil de appelen en snijd in kleine blokjes. Doe ze samen met de groenten in een ovenschaal. Klop de geitenkaas los met de Solo en de honing en breng op smaak met peper en verse kruiden. Werk af met de zeste en het sap van de limoen. Giet het geitenkaasmengsel over de groenten en appelen en roer om.
Zet de ovenschotel 15 minuten in de oven.
Schil de appelen en snijd in kleine blokjes. Doe ze samen met de groenten in een ovenschaal. Klop de geitenkaas los met de Solo en de honing en breng op smaak met peper en verse kruiden. Werk af met de zeste en het sap van de limoen. Giet het geitenkaasmengsel over de groenten en appelen en roer om.
Zet de ovenschotel 15 minuten in de oven.