Recept
« Terug naar recepten
Oventosti's, net even anders
PT20M
Oventosti's, net even anders
Een heerlijk oventosti's, net even anders recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Klaas Kaas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
- > Brood - Gerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oventosti's, net even anders te bereiden
Beboter een vierkant bakblik en leg daar vier boterhammen in.
Bedek die vervolgens elk met: een beetje mosterd, een plak tomaat, een plakje kaas, een 1/2 plak kalkoenham of gerookte kalkoenfilet (vleeswaar), nog een plakje kaas en tot slot een beetje ketchup.
Bedek elk stapeltje met een boterham.
Klop de eieren los met de creme fraiche of de room, voeg peper en zout naar smaak toe en giet dat over de broodstapeltjes.
Zet de bakvorm met de oventosti's 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden tot ze mooi bruin gebakken zijn.
Opdienen met een lekkere groene salade daarbij.
Bedek die vervolgens elk met: een beetje mosterd, een plak tomaat, een plakje kaas, een 1/2 plak kalkoenham of gerookte kalkoenfilet (vleeswaar), nog een plakje kaas en tot slot een beetje ketchup.
Bedek elk stapeltje met een boterham.
Klop de eieren los met de creme fraiche of de room, voeg peper en zout naar smaak toe en giet dat over de broodstapeltjes.
Zet de bakvorm met de oventosti's 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden tot ze mooi bruin gebakken zijn.
Opdienen met een lekkere groene salade daarbij.