Recept
« Terug naar recepten
Paaslamsbout met pistachenootjes
PT180M
Paaslamsbout met pistachenootjes
Een heerlijk paaslamsbout met pistachenootjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paaslamsbout met pistachenootjes te bereiden
Pel de pistachenootjes. Giet de witte wijn, de honing, de olijfolie en de specerijen in een aarden schotel. Meng alles en leg er de lamsbout in.
Laat 2 uur op een koele plaats marineren en let erop dat u de lamsbout twee tot drie keer omdraait.
Verwarm de oven voor op thermostaatstand 9 (270 °C). Laat de lamsbout, wanneer hij lang genoeg is gemarineerd, uitlekken. Bewaar de marinade. Kerf inkepingen over de hele bout en stop er de pistachenootjes in.
Leg de lamsbout in een ovenschotel en braad hem 45 min in de warme oven. Overgiet het vlees geregeld met de marinade die u heeft bewaard.
Laat 2 uur op een koele plaats marineren en let erop dat u de lamsbout twee tot drie keer omdraait.
Verwarm de oven voor op thermostaatstand 9 (270 °C). Laat de lamsbout, wanneer hij lang genoeg is gemarineerd, uitlekken. Bewaar de marinade. Kerf inkepingen over de hele bout en stop er de pistachenootjes in.
Leg de lamsbout in een ovenschotel en braad hem 45 min in de warme oven. Overgiet het vlees geregeld met de marinade die u heeft bewaard.