Recept
« Terug naar recepten
Paasmosselen op zijn paasbest
PT10M
Paasmosselen op zijn paasbest
Een heerlijk paasmosselen op zijn paasbest recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paasmosselen op zijn paasbest te bereiden
Was de mosselen grondig en ondoe van baard.
Snij de groenten.
Ajuin in ringen snijden.
Look fijn snijden.
De boven vermelde ingredienten in een pot, kruiden en tomatenconcentraat toevoegen evenzeer de wijn meng alles onder elkaar.
Mosselen erop nog een beetje bijkruiden.
De bereidingstijd van de mosselen kent iedereen wel.
Serveer de mosselen zeer warm met stokbrood of verse frietjes en een sausje naar smaak.
Snij de groenten.
Ajuin in ringen snijden.
Look fijn snijden.
De boven vermelde ingredienten in een pot, kruiden en tomatenconcentraat toevoegen evenzeer de wijn meng alles onder elkaar.
Mosselen erop nog een beetje bijkruiden.
De bereidingstijd van de mosselen kent iedereen wel.
Serveer de mosselen zeer warm met stokbrood of verse frietjes en een sausje naar smaak.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.