Recept
« Terug naar recepten
Paastaart
PT50M
Paastaart
Een heerlijk paastaart recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anna van den Berg
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paastaart te bereiden
Bereid eerst de biscuittaart en laat afkoelen en snijd in repen.
Bekleed de vorm met plastic-folie en dan bekleden met repen bescuittaart.
Bestrijk dan met jam en dan met de room-mascarponecrème en steek de frambozen erin en doe dit laag voor laag totdat het helemaal gevuld is.
Laat dit 2 uur opstijven.
Stort de taart, kleur de marsepein, en marmer, het in elkaar over door het over elkaar heen uit rollen met een deegroller.
Bestrijk de taart met de marcaorpone-room, en bekleed met de marsepein.
Dan versieren met de overige marsepein, je moet gewoon je creativiteit de gang laten gaan en dan krijg je een hardstikke leuke taart:)
Succes ermee!
(Het vergt wat oefening, maar als je fantasie hebt gaat het van een leien dakje)
Bekleed de vorm met plastic-folie en dan bekleden met repen bescuittaart.
Bestrijk dan met jam en dan met de room-mascarponecrème en steek de frambozen erin en doe dit laag voor laag totdat het helemaal gevuld is.
Laat dit 2 uur opstijven.
Stort de taart, kleur de marsepein, en marmer, het in elkaar over door het over elkaar heen uit rollen met een deegroller.
Bestrijk de taart met de marcaorpone-room, en bekleed met de marsepein.
Dan versieren met de overige marsepein, je moet gewoon je creativiteit de gang laten gaan en dan krijg je een hardstikke leuke taart:)
Succes ermee!
(Het vergt wat oefening, maar als je fantasie hebt gaat het van een leien dakje)
Mijn kookverhaal (Anna van den Berg)
Ik vind het geweldig om zulke taarten te maken, en hoe vaker ik ze maak hoe mooier en lekkerder ze worden, ik hoop dat ik meer van deze recepten mag zien op deze site:)
AnnikaT zegt: