Recept
« Terug naar recepten
Paddenstoelensoep met mascarpone
PT40M
Paddenstoelensoep met mascarpone
Een heerlijk paddenstoelensoep met mascarpone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paddenstoelensoep met mascarpone te bereiden
Bak de paddenstoelen met de knoflook 5 minuten in de boter op middelhoog vuur. Schep 4 eetlepels paddenstoelen uit de pan en houd deze apart. Doe de rozemarijnnaaldjes en bouillon in de pan en laat de soep 15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep. Verwarm de soep op zacht vuur en roer de mascarpone erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Garneer met de achtergehouden paddenstoelen en peterselie.
Visje zegt:
:)