KookJij

Paddestoelenragout

Een heerlijk paddestoelenragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: n.v.t. personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Amuses
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paddestoelenragout te bereiden

Smelt de boter in een grote koekenpan op matige hitte, doe bosuitjes en knoflook erbij en bak 1 min.
Voeg de champignons toe en bak al roerend 3-4 min. of totdat ze zacht zijn.
Doe de bloem erbij en roer 1 min. of totdat het vocht verdampt is.
Doe dan de room erbij en bak nog 1 min. of totdat het mengsel is ingedikt.
Breng met kruiden op smaak.
Schep het in de gebaksbodempjes en leg op elk een half peulblaadje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Jan-Peter,
Lijkt me niet zo moeilijk,
De sake en kippenbouillon heb je nodig voor de smaak en de de vloeibaarheid anders is het ook maar een droge boel. succes:);)m.v.g. Bert Allers
Jan-Peter

Jan-Peter zegt:
Uhm, wat doe je met de Sake en de kippenbouillon? Staan wel in de ingrediëntenlijst maar worden niet verwerkt?
Bertal

Bertal zegt:
claudia,
Ik begrijp niets van je reactie,
m.v.g. Bert Allers
claudia

claudia zegt:
ha sis,
dit is alvast een recept voor ragout...probeer je te bellen maar krijg geen gehoor;)