KookJij

Pakketje met pangasiusfilet, aardappelen, ui en tomaat.

Een heerlijk pakketje met pangasiusfilet, aardappelen, ui en tomaat. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pakketje met pangasiusfilet, aardappelen, ui en tomaat. te bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C.
Boen de citroen schoon en rasp er 1 theelepel gele schil af.
Pers de citroen uit.
Wrijf de pangasiusfilet in met wat citroensap, zout en peper en laat ze even liggen.
Pers de knoflook uit boven een kommetje en roer de olijfolie, de citroenrasp en de Italiaanse kruiden erdoor.
Voeg peper en zout naar smaak toe.
Boen de aardappelen schoon en schaaf ze (met een kaasschaaf) in de lengte in dunne plakjes.
Spoel ze in een zeef af onder stromend water en dep ze droog.
Snijd de uien in ringen en de tomaten in plakken.
Spreid 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm uit en leg de plakjes aardappelen in het midden, strooi er wat zout over en schep de helft van het kruidenmengsel eroverheen.
Leg de visfilets erop en verdeel de uienringen en plakken tomaat over de filets en schep de rest van het kruidenmengsel erover.
Vouw het bakpapier rond de visfilets omhoog en vouw het als pakketje dicht.
Leg de pakketjes op een bakplaat en bak de vis in de oven in 25 min. gaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marja

Marja zegt:
Hé mensen, waar gaat het over.
Je kunt mijn recept inderdaad met elk soort witvisfilet maken.
Ik neem aan dat dit niet de bedoeling is van "reactie geven".
willydelcart

willydelcart zegt:
Of plaats in Google (pag. in het Nederlands).
wondervis-uit-het-vriesvak
dan kom je er ook.
groetjes
willydelcart

willydelcart zegt:
Sorry Margriet, maar dat is niet zo. Ik heb er net nog naar gekeken. Mogelijk heb je alles niet gekopeerd en geplakt.
Ik geef het lange geheel nogmaals door.

http://www.hln.be/hln/nl/2662/Coral-Sea/article/detail/1062874/2010/02/06/Pangasius-de-waarheid-over-de-wondervis-uit-het-vriesvak.dhtml

;)
margriet

margriet zegt:
lijkt me heerlijk en Willy die site oover de vis van jou bestaat dus niet of niet meer
willydelcart

willydelcart zegt:
Ik wil echt niet negatief wezen, maar ik heb over die vis eens wat opzoekwerk gedaan.
't Is maar een tipje:
http://www.hln.be/hln/nl/2662/Coral-Sea/article/detail/1062874/2010/02/06/Pangasius-de-waarheid-over-de-wondervis-uit-het-vriesvak.dhtml
Het doet niets af aan uw recept, wat m.i. ook kan met eender welke witte visfilet.
assy54

assy54 zegt:
Heerlijk recept - ga ik zeker maken van de week - makkelijk en zo klaar - TOP!!:):)