Een heerlijk en vrij simpel gerecht.
Er zit even wat snijproducten in, maar verder is het gerecht zo klaar!
Recept
« Terug naar recepten
Paksoi met ei
PT30M
Paksoi met ei
Een heerlijk paksoi met ei recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ryanne Looijen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
235 kCal energie
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Wok boek vd Lidl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paksoi met ei te bereiden
- Snijd de stelen en bladeren vd paksoi in stukjes, en was dit in ruim water. Vervolgens goed laten uitlekken.
- Snipper de ui en pepers.
- Verhit de olie in een wok en fruit daarin de uien en pepers. Voeg de paksoi toe, laat het kort smoren en blus het dan af met de tomaten, sojasaus en kokosmelk.
- Laat dit alles nog 10-15 minuten smoren en breng het op smaak met peper en zout.
- Snijd de gekookte eieren doormidden en garneer dit samen met de groenten in een schaal.
- Snipper de ui en pepers.
- Verhit de olie in een wok en fruit daarin de uien en pepers. Voeg de paksoi toe, laat het kort smoren en blus het dan af met de tomaten, sojasaus en kokosmelk.
- Laat dit alles nog 10-15 minuten smoren en breng het op smaak met peper en zout.
- Snijd de gekookte eieren doormidden en garneer dit samen met de groenten in een schaal.