Recept
« Terug naar recepten
Panga Italia
PT30M
Panga Italia
Een heerlijk panga italia recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panga Italia te bereiden
De bruschetta-mix mengen met water. Laten wellen. Beetje olijfolie (extra vergine) toevoegen.
De pangafilet aan binnenkant besmeren met de bruschetta, oprollen en vaststeken met een houten prikkertje.
Ovenschaal insmeren met olie en de rolletjes panga bruschetta erin leggen. Ook de rolletjes aan de bovenzijde met wat olie besmeren.
20 minuten in een op 170 graden voorverwarmde oven zetten.
De pangafilet aan binnenkant besmeren met de bruschetta, oprollen en vaststeken met een houten prikkertje.
Ovenschaal insmeren met olie en de rolletjes panga bruschetta erin leggen. Ook de rolletjes aan de bovenzijde met wat olie besmeren.
20 minuten in een op 170 graden voorverwarmde oven zetten.
Cynthia zegt: