Recept
« Terug naar recepten
Pangafilet met kerriesaus
PT30M
Pangafilet met kerriesaus
Een heerlijk pangafilet met kerriesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerwin de Wilde
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pangafilet met kerriesaus te bereiden
Meng in een kom de olie met kerriepoeder,sinaasappelrasp en zout en peper naar smaak.Bestrijk de pangafilets ermee en laat ze 5 minuten marineren.Rooster de pangafilets in een droge koekenpan in 6 á 8 minuten bruin en gaar,keer ze halverwege voorzichtig om.Leg de vis op vier borden en houd ze warm.Roer het sinaasappelsap door het bakvet,kook dit even in en roer de créme fraiche erdoor.Warm door tot de saus goed van dikte is .Voeg zout en peper naar smaak toe.Schep de saus over de vis en strooi de koriander erover.Lekker met puree en wortelsalade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
boomer zegt:
boomer zegt: