KookJij

Pangafilet met kerriesaus

Een heerlijk pangafilet met kerriesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pangafilet met kerriesaus te bereiden

Meng in een kom de olie met kerriepoeder,sinaasappelrasp en zout en peper naar smaak.Bestrijk de pangafilets ermee en laat ze 5 minuten marineren.Rooster de pangafilets in een droge koekenpan in 6 á 8 minuten bruin en gaar,keer ze halverwege voorzichtig om.Leg de vis op vier borden en houd ze warm.Roer het sinaasappelsap door het bakvet,kook dit even in en roer de créme fraiche erdoor.Warm door tot de saus goed van dikte is .Voeg zout en peper naar smaak toe.Schep de saus over de vis en strooi de koriander erover.Lekker met puree en wortelsalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

boomer

boomer zegt:
We hebben er van gesmuld. Héérlijk!! Complimentjes te over. We zitten nog heerlijk na te tafelen met een glaasje witte wijn. gr. Tineke:D:D:D
boomer

boomer zegt:
Ik ben het momenteel aan het maken! Ben benieuwd. Je hoort het resultaat nog wel:);):D gr. Tineke
willy

willy zegt:
Zeeeeer lekker.