KookJij

Pangasiusfilets met aardappelen

moet niet altijd een klassieker zijn met prei !
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pangasiusfilets met aardappelen te bereiden

  1. Snij de geschilde aardappelen in blokjes , kook deze gedurden 5 minuten, giet af .
  2. Snij de visfilets in grove stukken, besprenkel met citroensap, bestrooi met viskruiden en peper.
  3. Leg de vis in een ovenschotel.
  4. Verhit boter in de bakpan,fruit hierin de  spekblokjes krokant.
  5. Voeg gesnipperde ui en kwartjes champignons toe, bak gedurende 5 minuten.
  6. Verdeel het mengsel over de vis.
  7. Meng de helft van de gemalen kaas met de room en gesnipperde bieslook,  verdeel over de visschotel.
  8. Leg de aardappelblokjes er bij, bestrooi met de resterende kaas.
  9. Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 25 minuten.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Suggestie : neem een andere witte visfilets zoals koolvis of kabeljauw.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst