Recept
« Terug naar recepten
Pangasiusfilets met aardappelen
PT45M
Pangasiusfilets met aardappelen
moet niet altijd een klassieker zijn met prei !
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pangasiusfilets met aardappelen te bereiden
- Snij de geschilde aardappelen in blokjes , kook deze gedurden 5 minuten, giet af .
- Snij de visfilets in grove stukken, besprenkel met citroensap, bestrooi met viskruiden en peper.
- Leg de vis in een ovenschotel.
- Verhit boter in de bakpan,fruit hierin de spekblokjes krokant.
- Voeg gesnipperde ui en kwartjes champignons toe, bak gedurende 5 minuten.
- Verdeel het mengsel over de vis.
- Meng de helft van de gemalen kaas met de room en gesnipperde bieslook, verdeel over de visschotel.
- Leg de aardappelblokjes er bij, bestrooi met de resterende kaas.
- Zet het geheel in een voorverwarmde oven van 200° gedurende 25 minuten.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Suggestie : neem een andere witte visfilets zoals koolvis of kabeljauw.