Recept
« Terug naar recepten
Panini met kip en Maredsous Traditie
PT10M
Panini met kip en Maredsous Traditie
Een heerlijk panini met kip en maredsous traditie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Maredsous
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panini met kip en Maredsous Traditie te bereiden
Leg het sneetje Maredsous Traditie op het onderste stuk ongebakken stokbrood.
Leg daarop de kipfilet, het spek, de stukjes appel en de rucola.
Smeer de curry saus op het bovenste stuk ongebakken stokbrood.
Plaats het gesloten stokbrood in de panini grill, en grill op 225°C.
Presenteer op een bordje.
Leg daarop de kipfilet, het spek, de stukjes appel en de rucola.
Smeer de curry saus op het bovenste stuk ongebakken stokbrood.
Plaats het gesloten stokbrood in de panini grill, en grill op 225°C.
Presenteer op een bordje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Willy Vinck zegt:
Tevens zou het broodje smakelijker zijn indien de kaas bovenaan wordt gelegd.
Erwin Elens zegt: