Recept
« Terug naar recepten
Panna Cotta comme Tiramisu
PT200M
Panna Cotta comme Tiramisu
Een heerlijk panna cotta comme tiramisu recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
200 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Frans kookboekje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Panna Cotta comme Tiramisu te bereiden
Doe de gelatine in koud water. Verwarm de room, de melk met honing en breng dit aan de kook. Voeg de gelatine door de room-melkmengsel..
Meng koffie met amaretto. Snijd lange vingers in de helft. Dompel ze in de koffie voordat je twee stukken in de bodem van elk glas doet. Giet de room erover en zet deze in de koelkast gedurende 1 uur. Houd de resterende panna cotta op kamertemperatuur om te voorkomen dat deze bevriest.
Haal de glazen uit de koelkast. Dompel de stukjes overgebleven koekjes in koffie en doe een stuk in elk glas. Schenk de rest van panna cotta erover en plaats ze in de koelkast voor minstens 2 uur.
Haal de panna cotta uit de koelkast. Doe cacao in een zeef en strooi dit over de glazen.
Meng koffie met amaretto. Snijd lange vingers in de helft. Dompel ze in de koffie voordat je twee stukken in de bodem van elk glas doet. Giet de room erover en zet deze in de koelkast gedurende 1 uur. Houd de resterende panna cotta op kamertemperatuur om te voorkomen dat deze bevriest.
Haal de glazen uit de koelkast. Dompel de stukjes overgebleven koekjes in koffie en doe een stuk in elk glas. Schenk de rest van panna cotta erover en plaats ze in de koelkast voor minstens 2 uur.
Haal de panna cotta uit de koelkast. Doe cacao in een zeef en strooi dit over de glazen.