Recept
« Terug naar recepten
Pannekoekjes
PT20M
Pannekoekjes
Een heerlijk pannekoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pannekoekjes te bereiden
Het beslag moet niet te dik zijn, als het te dik is dan wat water toevoegen.
In voldoende boter bakken op een laag vuur in een anti aanbak koekenpan.
Wij hebben niet altijd gebroken lijnzaad dus dan doen we er wat extra zemelen door. Je kunt er ook gemalen en geroosterd sesamzaad door doen.
Als de pannenkoekken koud zijn, zijn ze heel stevig en kun je ze beleggen met dik roomboter, hartig en/of zoet beleg.
Degene waar ik het recept van heb doet van alles door het beslag, bv. fijngesneden olijven, kaas, italiaanse kruiden.
Ook lekker als nagerecht, met aardbeien.
In voldoende boter bakken op een laag vuur in een anti aanbak koekenpan.
Wij hebben niet altijd gebroken lijnzaad dus dan doen we er wat extra zemelen door. Je kunt er ook gemalen en geroosterd sesamzaad door doen.
Als de pannenkoekken koud zijn, zijn ze heel stevig en kun je ze beleggen met dik roomboter, hartig en/of zoet beleg.
Degene waar ik het recept van heb doet van alles door het beslag, bv. fijngesneden olijven, kaas, italiaanse kruiden.
Ook lekker als nagerecht, met aardbeien.
Nelleke de Wit zegt:
Het recept van de pannekoekjes lijkt me heerlijk.Alleen één vraagje, Waar kan ik proteine poeder kopen??
Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Nelleke.