Recept
« Terug naar recepten
Pannenkoekjes gevuld met camembert en appelstroop
PT60M
Pannenkoekjes gevuld met camembert en appelstroop
Een heerlijk pannenkoekjes gevuld met camembert en appelstroop recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pannenkoekjes gevuld met camembert en appelstroop te bereiden
Dompel de preilintjes eerst even in kokend heet water en spoel ze dan koud af. Maak het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak hiervan 8 dunne pannenkoekjes(flensjes) en laat deze afkoelen. Verdeel de camembert in 8 stukken en kruid deze met wat peper en zout. Besprenkel ze met de chilisaus en laat ca. 30 minuten marineren. Leg de koude flensjes op het werkvlak en leg op ieder flensje een stukje camembert en wat van de chilisaus. Maak van de flensjes kleine knapzakjes en bind deze dicht met een preilintje. Zet deze zakjes op een licht ingevet ovenplateau en plaats dit in een voorverwarmde oven op 200°C. gedurende 5-8 minuten. In de tussentijd de appelstroop met een scheutje water verwarmen. Zet per persoon 2 zakjes op een voorverwarmd bordje en sprenkel de saus over de zakjes. Serveer dit direct.