Recept
« Terug naar recepten
Papardelle al arrabiata
PT30M
Papardelle al arrabiata
Een heerlijk papardelle al arrabiata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papardelle al arrabiata te bereiden
Snij de ui, look en de chilipepers (zonder zaadjes) fijn. Stoof in de olijfolie. Voeg de in stukken gesneden tomaat toe en laat even doorkoken. Kruid met zout.
Voeg de tomatensaus toe en laat nog even doorkoken. Kook ondertussen de papardelle al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af, voeg bij de saus en roer voorzichtig door elkaar.
Verdeel de pasta over warme pastaborden. Schaaf er aan tafel de Parmezaanse kaas over.
Voeg de tomatensaus toe en laat nog even doorkoken. Kook ondertussen de papardelle al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af, voeg bij de saus en roer voorzichtig door elkaar.
Verdeel de pasta over warme pastaborden. Schaaf er aan tafel de Parmezaanse kaas over.