Recept
« Terug naar recepten
Papillot van kip met jonagold en selder
PT35M
Papillot van kip met jonagold en selder
Een heerlijk papillot van kip met jonagold en selder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
307 kcal kCal energie
38,0 g Gram eiwit
10,9 g Gram vet
14,2 g Gram koolhydraten
38,0 g Gram eiwit
10,9 g Gram vet
14,2 g Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Colruyt
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papillot van kip met jonagold en selder te bereiden
Snij de kipfilet in reepjes.
Snij de selder in hapklare stukjes.
Schil de appel en snij in hapklare stukjes.
Pel de gember en rasp fijn.
Pers de knoflook.
Pers de citroenen.
Meng de knoflook en de gember. Doe er de sojasaus, citroensap, suiker en olie bij. Voeg de reepjes kipfilet toe en laat 10 min. marineren.
Verdeel ondertussen de stukken selder en appel over 4 stukken aluminiumfolie.
Schik er de gemarineerde kip op en kruid met peper.
Besprenkel elke papillot met 2 eetl. water.
Vouw de papillotten dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Schuif 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Dien op met basmatirijst.
Snij de selder in hapklare stukjes.
Schil de appel en snij in hapklare stukjes.
Pel de gember en rasp fijn.
Pers de knoflook.
Pers de citroenen.
Meng de knoflook en de gember. Doe er de sojasaus, citroensap, suiker en olie bij. Voeg de reepjes kipfilet toe en laat 10 min. marineren.
Verdeel ondertussen de stukken selder en appel over 4 stukken aluminiumfolie.
Schik er de gemarineerde kip op en kruid met peper.
Besprenkel elke papillot met 2 eetl. water.
Vouw de papillotten dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Schuif 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.
Dien op met basmatirijst.