KookJij

Papillot van kip met jonagold en selder

Een heerlijk papillot van kip met jonagold en selder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie: 307 kcal kCal energie
38,0 g Gram eiwit
10,9 g Gram vet
14,2 g Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Colruyt
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papillot van kip met jonagold en selder te bereiden

Snij de kipfilet in reepjes.
Snij de selder in hapklare stukjes.
Schil de appel en snij in hapklare stukjes.
Pel de gember en rasp fijn.
Pers de knoflook.
Pers de citroenen.



Meng de knoflook en de gember. Doe er de sojasaus, citroensap, suiker en olie bij. Voeg de reepjes kipfilet toe en laat 10 min. marineren.
Verdeel ondertussen de stukken selder en appel over 4 stukken aluminiumfolie.
Schik er de gemarineerde kip op en kruid met peper.
Besprenkel elke papillot met 2 eetl. water.
Vouw de papillotten dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Schuif 15 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven.


Dien op met basmatirijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst