Recept
« Terug naar recepten
Papillot van koolvishaasje met wittekool en rode curry
PT35M
Papillot van koolvishaasje met wittekool en rode curry
Een heerlijk papillot van koolvishaasje met wittekool en rode curry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papillot van koolvishaasje met wittekool en rode curry te bereiden
- Snij 4 lange stroken uit bakpapier en leg deze papillotten op het werkvlak. Leg een visfilet in het midden van elke papillot. Breng de filets op smaak met zout. Snij de wittekool in fijne repen.
- Verhit de kokosmelk in een steelpan. Giet de currypasta erbij en verwarm 10 min op een matig vuur terwijl je roert. Giet de vissaus erbij, breng aan de kook en laat 5 min sudderen. Zet het vuur lager, giet de koolreepjes en de limoenblaadjes erbij. Laat 10 min koken op een zacht vuur.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de koolreepjes met de currysaus over de visfilets. Besprenkel met limoensap. Leg een limoenschijfje op elke filet. Bind de papillotten dicht met touw. Kook de rijst in gezouten water, giet af en bestrooi met koriander. Dien op bij de vis.