Recept
« Terug naar recepten
Papilotte van zeebaars kleurijk aangekleed
PT25M
Papilotte van zeebaars kleurijk aangekleed
Een heerlijk papilotte van zeebaars kleurijk aangekleed recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papilotte van zeebaars kleurijk aangekleed te bereiden
Was de vissen zorgvuldig onder stromend koud water en dep droog.
Roosjes bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Porei in ringen snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Boontjes in twee snijden.
Paprika in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Kruid de groenten naar smaak, verdeel deze over twee alluminium vellen.
De zeebaars zowel vanbinnen als vanbuiten kruiden.
Voeg de olie en wijn toe en vouw dicht.
Laat op bbq gaar worden. De bereidingstijd hangt af van de grote van de vissen.
Roosjes bloemkool in kleinere roosjes verdelen.
Porei in ringen snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Boontjes in twee snijden.
Paprika in ringen snijden.
Tomaatjes halveren.
Kruid de groenten naar smaak, verdeel deze over twee alluminium vellen.
De zeebaars zowel vanbinnen als vanbuiten kruiden.
Voeg de olie en wijn toe en vouw dicht.
Laat op bbq gaar worden. De bereidingstijd hangt af van de grote van de vissen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.