Recept
« Terug naar recepten
Pappardelle met kaneelbolognese
PT135M
Pappardelle met kaneelbolognese
Een heerlijk pappardelle met kaneelbolognese recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
135 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Mini-proeven: pasta à volonté
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pappardelle met kaneelbolognese te bereiden
1. Maak de groenten schoon en snij ze in stukjes. Snij de pancetta in reepjes. Bak ze samen een vijftal minuutjes in de boter.
2. Doe er dan het gehakt en de kaneel bij en bak het vlees al roerend rul op hoog vuur. Blus met de fond.
3. Doe er de tomaten bij, dek af en laat de saus 2 uur zachtjes sudderen. Breng op smaak met peper.
4. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Bestrooi met de parmezaan.
2. Doe er dan het gehakt en de kaneel bij en bak het vlees al roerend rul op hoog vuur. Blus met de fond.
3. Doe er de tomaten bij, dek af en laat de saus 2 uur zachtjes sudderen. Breng op smaak met peper.
4. Kook de pasta al dente in 4 liter gezouten water. Giet af en vermeng met de saus. Bestrooi met de parmezaan.