Recept
« Terug naar recepten
Paprika-fetadip
PT30M
Paprika-fetadip
Een heerlijk paprika-fetadip recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerrie van Rossum
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
? personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika-fetadip te bereiden
Rooster de paprika’s onder de grill, stop de zwartgeblakerde paprika’s in een boterhamzakje om ze vochtig te laten worden, na 20 minuten trek je makkelijk het velletje ervan af. Pureer de paprika’s met de feta en de gehakte rode peper (zaadlijsten eruit halen), zout en peper.
Of gebruik gegrilde paprika’s uit een pot.
Serveer de dip met vers Turks of stokbrood.
Heerlijk als borreldip met groente of bij gegrilde lamskoteletjes of lamsgehakt.
Of gebruik gegrilde paprika’s uit een pot.
Serveer de dip met vers Turks of stokbrood.
Heerlijk als borreldip met groente of bij gegrilde lamskoteletjes of lamsgehakt.
Mijn kookverhaal (Gerrie van Rossum)
In de zomer gril je op de bbq.