Recept
« Terug naar recepten
Paprika-gehakttaart
PT60M
Paprika-gehakttaart
Een heerlijk paprika-gehakttaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprika-gehakttaart te bereiden
De paprika’s in reepjes snijden. Het gehakt rul aanbakken en kruiden met koriander en spaanse peper. Voeg de kleingesneden paprika toe en laat het kort mee bakken. Bekleed de ingevette taartvorm met het deeg en prik er met een vork gaatjes in. Bedek de deegbodem met een dun laagje couscous, dit voorkomt dat de bodem niet gaart omdat hij te nat wordt. Klop eieren los met geitenkaas en eventueel zout en peper. Verdeel het vlees/paprika mengsel over de couscous en giet er het kaas/ei mengsel overheen. 40 minuten op 200°C in een voorverwarmde oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
michiel disseldorp zegt:
Tania zegt:
enilorac zegt:
Tania zegt:
Caroline, heb je de taart al gegeten? Zo ja, hoe vond je hem?
Groetjes,
Tania ;)
enilorac zegt:
michiel disseldorp zegt:
enilorac zegt:
Groetjes, Caroline
Kruidenvrouwke zegt: