Recept
« Terug naar recepten
paprika-scampi-beignets
PT40M
paprika-scampi-beignets
Een heerlijk paprika-scampi-beignets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe paprika-scampi-beignets te bereiden
Spoel de paprika af,snij hem in stukjes.Pel de scampi`s en snij ze in stukjes.Pel en snipper de sjalot en knoflook fijn.Snipper de lente-uitjes en het chilipepertje (zonder zaadjes).Vermeng alles.Kruid met de tijm en wat peper.Vermeng de bloem met het bakpoeder.Schep ze door het scampimengsel.Voeg het water toe tot er een stevig,dik beslag ontstaat.Verhit de olie tot 180 graden.Schep er telkens 1 el van het mengsel in en bak de beignets aan beide kanten goudbruin.Laat ze uitlekken op keukenpapier.Serveer ze zo heet mogelijk met een salade en stokbrood.
cndy zegt: