Recept
« Terug naar recepten
Paprikarolletjes gevuld met geitenkaas, basilicum
PT25M
Paprikarolletjes gevuld met geitenkaas, basilicum
Een heerlijk paprikarolletjes gevuld met geitenkaas, basilicum recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
yoga nederland
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprikarolletjes gevuld met geitenkaas, basilicum te bereiden
Snijd de paprika in grote, platte stukken en verwijder de zaadjes. Leg ze met het vel naar boven onder een hete grill totdat het vel zwart wordt en blaasjes vormt. Doe ze in een plastic zakje en laat ze afkoelen. Haal het vel eraf. Snijd de paprika in stukken van 3 c. breed.
Meng de peterselie, het bieslook, de kappertjes en de balsamicoazijn in een kleine kom. Verkruimel de geitenkaas erover en roer goed.
Breng alles op smaak met veel peper.
leg een basilicimblaadje aan de binnenkant van elk paprikastukje en leg daar 1 tl geitenkaasmengsel op.
Rol de paprikastukken op en zet ze vast met een cocktailprikker. Doe ze in een luchtdichte bak en besprenkel ze met olijfolie. Zet ze in de koelkast tot u ze nodig heeft. Laat ze weer op kamertemperatuur komen voordat u ze opdient met knapperig Italiaans brood.
Meng de peterselie, het bieslook, de kappertjes en de balsamicoazijn in een kleine kom. Verkruimel de geitenkaas erover en roer goed.
Breng alles op smaak met veel peper.
leg een basilicimblaadje aan de binnenkant van elk paprikastukje en leg daar 1 tl geitenkaasmengsel op.
Rol de paprikastukken op en zet ze vast met een cocktailprikker. Doe ze in een luchtdichte bak en besprenkel ze met olijfolie. Zet ze in de koelkast tot u ze nodig heeft. Laat ze weer op kamertemperatuur komen voordat u ze opdient met knapperig Italiaans brood.
Maria zegt: