Recept
« Terug naar recepten
Paprikaroulade met pasta
PT40M
Paprikaroulade met pasta
Een heerlijk paprikaroulade met pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
philadelphia
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprikaroulade met pasta te bereiden
- Stoof de spinazie in een beetje olijfolie en kruid met peper en zout. Laat afkoelen en uitlekken.
- Bak de spekblokjes krokant en laat afkoelen.
- Meng de spinazie, Philadelphia Light, ricotta en het spek en kruid met peper en zout. Maak een roulade met een stuk paprika, de spinaziebereiding, terug paprika enz. tot alles opgebruikt is.
- Kook de balsamicoazijn en de bruine suiker tot siroop.
- Kook de pasta gaar, giet af en roer er wat olijfolie onder. Serveer de pasta met de paprikaroulade en pesto en besprenkel het geheel met de balsamicosiroop.