Recept
« Terug naar recepten
Paprikasla
PT5M
Paprikasla
Een heerlijk paprikasla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Elke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprikasla te bereiden
Paprika in reepjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Meng de boven vernoemde ingredienten en serveer zeer fris.
Sjalotjes fijn snijden.
Meng de boven vernoemde ingredienten en serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: