Recept
« Terug naar recepten
Parelhoen gevuld met Boursin
PT70M
Parelhoen gevuld met Boursin
Een heerlijk parelhoen gevuld met boursin recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Parelhoen gevuld met Boursin te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C (th. 7). Hak de ham fijn, was en versnipper de munt.
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Meng alles met de Boursin en voeg peper toe.
Vul de parelhoen ermee en naai de opening dicht.
Smeer de parelhoen in met olijfolie, leg ze op één bil op een schotel en zet ze in de oven.
Draai de parelhoen na 20 min. bakken op de andere bil, laat ze nog eens 20 min. bakken en begiet ze regelmatig met jus.
Leg ze op de buik voor nog eens 20 minuten.
Zet de oven uit en laat de parelhoen gedurende 10 minuten rusten op een stuk aluminiumfolie.
Snijd ze en serveer elke gast ook een stukje vulling.
Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Meng alles met de Boursin en voeg peper toe.
Vul de parelhoen ermee en naai de opening dicht.
Smeer de parelhoen in met olijfolie, leg ze op één bil op een schotel en zet ze in de oven.
Draai de parelhoen na 20 min. bakken op de andere bil, laat ze nog eens 20 min. bakken en begiet ze regelmatig met jus.
Leg ze op de buik voor nog eens 20 minuten.
Zet de oven uit en laat de parelhoen gedurende 10 minuten rusten op een stuk aluminiumfolie.
Snijd ze en serveer elke gast ook een stukje vulling.