Recept
« Terug naar recepten
Parmezaanse lamskoteletjes uit de oven
PT30M
Parmezaanse lamskoteletjes uit de oven
Een heerlijk parmezaanse lamskoteletjes uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Parmezaanse lamskoteletjes uit de oven te bereiden
Bestrooi de lamskoteletjes met ruim peper en zout en bak deze in de koekepan in de verhitte boter 3 min.aan de ene kant 2 min.aan de andere kant.leg in een dun met boter ingevette,lage,vuurvaste schaal 4 rijtjes van 2 plakken tomaat.Leg op elke 2 plakken een lamskotelet.Meng in een kom de crème fraîche,geraspte parmezaanse kaas,uitgeperst teentje knoflook en de blaadjes rozemarijn door elkaar en verdeel de saus over de koteletjes.Warm de oven voor op 200C. en zet de schotel 10-15 min.in de oven.Garneer met de toeven peterselie.
jasmien zegt: