Recept
« Terug naar recepten
Pasta à la Bert (met peccorino, zalm en soepgroen)
PT20M
Pasta à la Bert (met peccorino, zalm en soepgroen)
Een heerlijk pasta à la bert (met peccorino, zalm en soepgroen) recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kokopkot.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta à la Bert (met peccorino, zalm en soepgroen) te bereiden
Stoof de groentjes en voeg hierbij het blokje groentebouillon ( verkruimelen). Voeg de room toe en blijf roeren. Voeg de zalm in fijne reepjes toe en een beetje gemalen kaas Kook de pasta “al dente” en voeg de saus hierbij.