Recept
« Terug naar recepten
Pasta a la carbonara (zonder ei)
PT30M
Pasta a la carbonara (zonder ei)
Een heerlijk pasta a la carbonara (zonder ei) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta a la carbonara (zonder ei) te bereiden
In de olijfolie de hamreepjes en bakbacon aanbakken. Op laag vuurtje ongeveer 5 minuten laten bakken. Intussen in ruim kokend water de spaghetti koken. Creme fraiche en groene pesto toevoegen en verwarmen. Naar smaak peper en zout toevoegen. De spaghetti door de saus roeren.
De paprika 20 minuten onder een grill verhitten en daarna in een plastic zak laten afkoelen. De harde (bittere) schil is er dan goed van te verwijderen. De champignons in een schaal spreiden, beetje olijfolie peper en zout erover strooien en 8-10 minuten onder de grill plaatsen. Beide groenten koud bij de spaghetti serveren. Parmesan apart bij de spaghetti geven.
De paprika 20 minuten onder een grill verhitten en daarna in een plastic zak laten afkoelen. De harde (bittere) schil is er dan goed van te verwijderen. De champignons in een schaal spreiden, beetje olijfolie peper en zout erover strooien en 8-10 minuten onder de grill plaatsen. Beide groenten koud bij de spaghetti serveren. Parmesan apart bij de spaghetti geven.