KookJij

Pasta a la carbonara (zonder ei)

Een heerlijk pasta a la carbonara (zonder ei) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta a la carbonara (zonder ei) te bereiden

In de olijfolie de hamreepjes en bakbacon aanbakken. Op laag vuurtje ongeveer 5 minuten laten bakken. Intussen in ruim kokend water de spaghetti koken. Creme fraiche en groene pesto toevoegen en verwarmen. Naar smaak peper en zout toevoegen. De spaghetti door de saus roeren.
De paprika 20 minuten onder een grill verhitten en daarna in een plastic zak laten afkoelen. De harde (bittere) schil is er dan goed van te verwijderen. De champignons in een schaal spreiden, beetje olijfolie peper en zout erover strooien en 8-10 minuten onder de grill plaatsen. Beide groenten koud bij de spaghetti serveren. Parmesan apart bij de spaghetti geven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst