Recept
« Terug naar recepten
pasta broccoli en zongedroogde tomaten
PT20M
pasta broccoli en zongedroogde tomaten
Een heerlijk pasta broccoli en zongedroogde tomaten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe pasta broccoli en zongedroogde tomaten te bereiden
water met zout op zetten voor de spaghetti met wat olijfolie erin (dan hoef je het later niet af te spoelen onder koud water)
wat olijfolie verhitten, en hierin in stukjes gesneden rode ui bakken. wanneer deze mooi bruin zijn de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten erbij, plus in stukjes gesneden knoflook en blaadjes basilicum (in reepjes gesneden) erbij.Op het laatst naar smaak tomatentapenade erbij (zelf 3 eetlepels gedaan)
dan nog de brocolli erbij, die je eerst EVEN hebt laten koken en deze roerbak je kort mee ( lekkerste is als de groentes z'n bite behoud)eventueel nog wat zout en peper uit de molen
even later spaghetti erbij, goed mengen,en als laatste oude pittige kaas of parmezaanse kaas erover strooien
wat olijfolie verhitten, en hierin in stukjes gesneden rode ui bakken. wanneer deze mooi bruin zijn de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten erbij, plus in stukjes gesneden knoflook en blaadjes basilicum (in reepjes gesneden) erbij.Op het laatst naar smaak tomatentapenade erbij (zelf 3 eetlepels gedaan)
dan nog de brocolli erbij, die je eerst EVEN hebt laten koken en deze roerbak je kort mee ( lekkerste is als de groentes z'n bite behoud)eventueel nog wat zout en peper uit de molen
even later spaghetti erbij, goed mengen,en als laatste oude pittige kaas of parmezaanse kaas erover strooien
ayse1 zegt: