Recept
« Terug naar recepten
Pasta gorgonzola uit de oven
PT30M
Pasta gorgonzola uit de oven
Een heerlijk pasta gorgonzola uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta gorgonzola uit de oven te bereiden
Verwarm de oven voor op 170°C. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking. Verwarm de olijfolie in de wok en fruit hierin de knoflook aan. Voeg de prei en de champignons toe en bak even goed door. Breng op smaak met wat peper (de blauwe kaas zorgt voor voldoende zout) en voeg de taugé toe. Klop de gorgonzola los met de crème fraîche. Doe de pasta in een ingevette ovenschaal, verdeel de groenten over de pasta en het gorgonzolamengsel daar weer over. Zet de schaal circa 15 minuten in de oven.
Serveertip:
De pasta hoeft natuurlijk niet de oven in. Voeg de gekookte pasta toe aan het groentemengsel en roer er de gorgonzolacrème doorheen. Even doorwarmen en… klaar!
Suggestie:
Lekker met een groene salade.
Serveertip:
De pasta hoeft natuurlijk niet de oven in. Voeg de gekookte pasta toe aan het groentemengsel en roer er de gorgonzolacrème doorheen. Even doorwarmen en… klaar!
Suggestie:
Lekker met een groene salade.
bloemetje1 zegt:
Dank je wel voor je lekkere recept.:)