Suggestie : Vervang ui door 2 sjalotten.
Vervang verse tomaten door tomatenblokjes uit blik.
Vervang gemengde champignons door gewone witte champignons.
Recept
« Terug naar recepten
Pasta in champignonsaus
PT30M
Pasta in champignonsaus
Pasta smaakt altijd, zowel zomer als winter!!
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta in champignonsaus te bereiden
- Verwarm de olijfolie en voeg gesnipperde uit toe, laat glazig worden en voeg gesneden champignons en geperste look toe, laat 3 minuten al roerend bakken.
- Voeg de ontvelde en ontpîtte tomaten toe samen met de hamblokjes, kruid met peper en zout en de verse kruiden.
- Roer een flinke scheut room door de saus en laat onder deksel 20 minuten stoven.
- Kook de pasta (zie verpakking) giet af en roer er een beetje olijfolie door.
- Voeg de pasta bij de saus en dien op.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt: