KookJij

Pasta in champignonsaus

Pasta smaakt altijd, zowel zomer als winter!!
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta in champignonsaus te bereiden

  1. Verwarm de olijfolie en voeg gesnipperde uit toe, laat glazig worden en voeg gesneden champignons en geperste look toe, laat 3 minuten al roerend bakken.
  2. Voeg de ontvelde en ontpîtte tomaten toe samen met de hamblokjes, kruid met peper en zout en de verse kruiden.
  3. Roer  een flinke scheut room door de saus en laat onder deksel 20 minuten stoven.
  4. Kook de pasta (zie verpakking) giet af en roer er een beetje olijfolie door.
  5. Voeg de pasta bij de saus en dien op.

Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)

Suggestie : Vervang ui door 2 sjalotten.
Vervang verse tomaten door tomatenblokjes uit blik.
Vervang gemengde champignons door gewone witte champignons.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Dank je, Anna.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Mmmmm.....blijft toch favoriet bij mij, pasta! Deze bewaar ik ook bij mijn favorieten!
Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
was lekker, je moet het zelf ook maar eens proberen !
marc

marc zegt:
Laat het smaken