Recept
« Terug naar recepten
Pasta in kaassaus met mediterrane kip
PT35M
Pasta in kaassaus met mediterrane kip
Een heerlijk pasta in kaassaus met mediterrane kip recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta in kaassaus met mediterrane kip te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.Kook de pasta en spoel deze koud.meng de in stukken gesneden kip met de in stukken getrokken ham,fijngehakte knoflook,pijnboompitten,zongedroogde tomaten,olie,munt en zout en peper naar smaak.verdeel het mengsel over een ovenplaat,dek het af met aluminiumfolie en zet het 30 minuten in de voorverwarmde oven.Laat ondertussen de camenbert smelten in de bouillon.Pureer het geheel en warm de pasta op in de saus.Schep de pasta in een diep bord en verdeel het kipmengsel erover.