KookJij

Pasta Italiano

Een heerlijk pasta italiano recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: jaren geleden in een Spar-folder
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta Italiano te bereiden

De spaghetti koken met zout volgens de gebruiksaanwijzing.
Boter smelten en hierin de ui 3 min. zachtjes bakken.
De knoflook pellen en boven de pan uitpersen.
Vervolgens de gepelde tomaten met vocht, de tijm, de peper en de tonijn toevoegen en voorzichtig door elkaar mengen.
In 8 min. door en door verhitten.
Spaghetti afgieten.
De saus erover scheppen.
Peterselie fijnhakken en erover strooien.
De oude kaas er apart bij serveren.

Mijn kookverhaal (Ria Hoorn)

Dit recept is al jaren in ons gezin. Ik vond het een gemakkelijk recept voor de eerste vakantiedag, de blikjes zijn gemakkelijk mee te nemen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst