Recept
« Terug naar recepten
Pasta Italiano
PT15M
Pasta Italiano
Een heerlijk pasta italiano recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pasta Italiano te bereiden
De spaghetti koken met zout volgens de gebruiksaanwijzing.
Boter smelten en hierin de ui 3 min. zachtjes bakken.
De knoflook pellen en boven de pan uitpersen.
Vervolgens de gepelde tomaten met vocht, de tijm, de peper en de tonijn toevoegen en voorzichtig door elkaar mengen.
In 8 min. door en door verhitten.
Spaghetti afgieten.
De saus erover scheppen.
Peterselie fijnhakken en erover strooien.
De oude kaas er apart bij serveren.
Boter smelten en hierin de ui 3 min. zachtjes bakken.
De knoflook pellen en boven de pan uitpersen.
Vervolgens de gepelde tomaten met vocht, de tijm, de peper en de tonijn toevoegen en voorzichtig door elkaar mengen.
In 8 min. door en door verhitten.
Spaghetti afgieten.
De saus erover scheppen.
Peterselie fijnhakken en erover strooien.
De oude kaas er apart bij serveren.
Mijn kookverhaal (Ria Hoorn)
Dit recept is al jaren in ons gezin. Ik vond het een gemakkelijk recept voor de eerste vakantiedag, de blikjes zijn gemakkelijk mee te nemen.