Recept
« Terug naar recepten
Pasta met artisjokken
PT15M
Pasta met artisjokken
Een heerlijk pasta met artisjokken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met artisjokken te bereiden
Verhit olie in de hapjespan met een klontje boter (tegen het spatten) en fruit hierin de fijngehakte ui en geperste knoflook,
voeg de tomaten + vocht toe en breng het geheel aan de kook. Voeg oregano en basilicum toe en laat het geheel zonder deksel 8 minuten sudderen. Kook de pasta ( zie verpakking). Voeg pasta, artisjokken in vier gesneden en de helft van de kaas toe, meng door elkaar en dien op met de resterende kaas.
voeg de tomaten + vocht toe en breng het geheel aan de kook. Voeg oregano en basilicum toe en laat het geheel zonder deksel 8 minuten sudderen. Kook de pasta ( zie verpakking). Voeg pasta, artisjokken in vier gesneden en de helft van de kaas toe, meng door elkaar en dien op met de resterende kaas.