KookJij

Pasta met basilicumsaus

Een heerlijk pasta met basilicumsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met basilicumsaus te bereiden

Kook de past in kokend water met zout.Giet deze af en laat ze uitlekken.Pureer de basilicumblaadjes en de knoflook in een keukenmachine.Voeg de parmezaanse kaas toe en blijf het pureren.Schep het basilicummengsel in een schaal en voeg er olijfolie toe.Doe de gekookte pasta en de boter in een pan en roer alles goed door elkaar.Zet de pan op het vuur en voeg de basilicummengsel toe en schep alles goed door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en zout.Verwarm het mengsel goed warm.Garneer het met basilicum.
Serveer er en gemengde salade en een sneetje ciabatta bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
brandaris:de ingredienten zijn voor een pesto,dit is een pasta met pesto,tomaat is daar niet lekker in!;)
brandaris

brandaris zegt:
ik kom even terug voor Beppie,ja je kunt de kaas weg laten,hier voor sambal gebruiken op smaak kan ook of wat anders er bij in doen.:p
Beppie

Beppie zegt:
Kan ik de basilicumsaus eventueel ook zonder kaas maken want ik heb 2 eters die absoluut geen kaas lusten of heb je eventueel een anders sausrecept voor bij de fusilie of tagliatelli, ik wil die serveren met zalm met pesto en parmaham uit de oven
brandaris

brandaris zegt:
ja nog een keer lambert kom ik terug op jou recept.ik mis de tomaten die brengen de smaak aan de Spaghetti:p
brandaris

brandaris zegt:
dit recept zal wel lekker wezen alleen de fusilli wat dat is weet ik niet,lambert