Recept
« Terug naar recepten
Pasta met basilicumsaus
PT30M
Pasta met basilicumsaus
Een heerlijk pasta met basilicumsaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met basilicumsaus te bereiden
Kook de past in kokend water met zout.Giet deze af en laat ze uitlekken.Pureer de basilicumblaadjes en de knoflook in een keukenmachine.Voeg de parmezaanse kaas toe en blijf het pureren.Schep het basilicummengsel in een schaal en voeg er olijfolie toe.Doe de gekookte pasta en de boter in een pan en roer alles goed door elkaar.Zet de pan op het vuur en voeg de basilicummengsel toe en schep alles goed door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en zout.Verwarm het mengsel goed warm.Garneer het met basilicum.
Serveer er en gemengde salade en een sneetje ciabatta bij.
Serveer er en gemengde salade en een sneetje ciabatta bij.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
brandaris zegt:
Beppie zegt:
apu zegt: